Over Costa CarpeDiem - Wie zijn wij?

Meer weten over Costa CarpeDiem en zijn oprichter Christophe?

Zin om iets meer te weten te komen over Costa CarpeDiem en zijn oprichter Christophe? ;-)

Van oorsprong Frans, maar intussen Spanjaard geworden… Dat zou een goede samenvatting kunnen zijn…
In 2000 kwam ik aan in Spanje om mijn studies “Bedrijfsbeheer en -administratie” af te werken. Het land had onmiddellijk mijn hart veroverd: gastvrije mensen, heerlijke gastronomie, zonovergoten dagen en vooral de manier waarop de Spanjaarden genieten van het leven - ik hield van dit alles!

Me hier definitief vestigen is een van de eenvoudigste beslissingen in mijn leven geweest. En een van de beste… Ik heb van mijn eerste jaren in Spanje geprofiteerd om de kust te bezoeken, waar ik Calpe ontdekte. Al snel viel ik voor de charmes van dit kleine badstadje en de omliggende steden zoals Benissa & Moraira.

Ik hield in feite zoveel van de regio dat mijn vrouw en ik er in 2005 een zolderappartement kochten. Op die manier deed ik mijn eerste ervaring met seizoensverhuur op. Na in 2008 een tweede eigendom te hebben gekocht werd ik gemotiveerd door de positieve feedback van onze huurders over hun verblijf en de verrijkende ervaring voor mij persoonlijk om ook andere huurverblijven te beheren: villa’s en appartementen van vrienden en familie.

Wat initieel begon als een hobby werd al snel een passie en beetje bij beetje een voltijdse activiteit… De zin om me verder te professionaliseren en de aandacht en de ervaring voor mijn huurders voortdurend te verbeteren hebben mij ertoe gebracht mijn job bij een multinational in 2016 op te geven om “Costa CarpeDiem” op te richten.

De Costa CarpeDiem-ervaring
Voor ons is niets meer waard dan de opwinding en de passie die we voelen voor onze vakanties. Ze bieden ons die zeldzame maar kostbare kans om te ontsnappen aan onze hectische levens en om een gezellige tijd door te brengen met onze naasten. Niets telt meer dan in “Carpe Diem”-modus te zijn en van elk moment te genieten. Onze missie bestaat uit niets anders dan u te helpen dit te bereiken door u een onvergetelijk verblijf in één van onze huurverblijven te bezorgen.


Wat we eerst en vooral wensen is dat u zich “thuis” voelt van zodra u aankomt. Indien u bepaalde verzoeken heeft, laat het ons weten en er zal rekening mee worden gehouden. Heeft u een transfer van de luchthaven nodig? Het meest voordelige autoverhuurbedrijf? Aanbevelingen voor de beste lokale restaurants? Vraag er gewoon naar, we zullen u met plezier zo goed mogelijk adviseren.

Positieve feedback en berichten van onze huurders om te laten weten hoeveel ze van hun verblijf hebben genoten? Dat is mijn “brandstof” - het is de reden waarom de seizoensverhuur mijn passie is en waarom het mijn beroep is geworden.
Mijn enige wens op dit moment is dat u deze fantastische regio komt ontdekken, dat u volop komt proeven van de Spaanse manier van leven, zoals ik ze zelf heb ontdekt bij mijn aankomst, en dat u de “Costa CarpeDiem”-ervaring komt beleven!
Voor alle vragen over een van onze huurverblijven of de organisatie van uw verblijf, aarzel niet me te contacteren!Vind uw huurverblijf op de Costa Blanca!