Wintervakantieverblijven in Calpe Benissa & Moraira

Omdat minder mensen de Costa Blanca bezoeken tijdens het laagseizoen, kunnen wij een verbluffende selectie van Spaanse villa’s en appartementen aanbieden voor een langere periode aan een lagere prijs

Wintervakantieverblijven in Calpe Benissa & Moraira

Wanneer meneertje winter zijn aantocht maakt, bestaat er geen betere plek dan de Costa Blanca om de zonneschijn op je huid te voelen.


Wintervakantieverblijven in Calpe Benissa Moraira

Redenen Om De Costa Blanca Te Bezoeken Tijdens Het Laagseizoen Tijdens De Winter

Met meer dan driehonderd dagen van pure zonneschijn, een blauwe hemel en heerlijke zeewind – winters aan de Costa Blanca zijn zacht en magisch. De zomerdrukte is verdwenen, prijzen zijn sterk gedaald, en dit is het moment om te genieten van het echte Spaanse leven

Sta vroeg op om te aanschouwen hoe vissers hun lijnen uitwerpen, bewandel de groene en gouden heuvels, en maak kennis met de lokale bevolking – dit is een momentopname van het leven tijdens de winter in Calpe, Benissa en Moraira.

Omdat minder mensen de Costa Blanca bezoeken tijdens het laagseizoen, kunnen wij een verbluffende selectie van Spaanse villa’s en appartementen aanbieden voor een langere periode aan een lagere prijs. Costa CarpeDiem is uitzonderlijk goed uitgerust om de prik van de winter te doorbreken of je een korte pauze wilt van de koude thuis of als je de hele winter heerlijk warm wilt doorbrengen.


Winter Temperaturen Aan De Costa Blanca

Zomers zijn lang en loom aan de Costa Blanca en duren tot oktober of zelfs later. Hier betekent December niet een grijze hemel en sneeuw zoals aan het thuisfront. December is de koudste maand van het jaar, maar temperaturen blijven zacht, de zon schijnt heerlijk door, en het regent gemiddeld maar 5 dagen op een maand. In januari, begint de zee temperatuur opnieuw te stijgen – ideaal voor een Nieuwjaarsduik, en in maart start de lente en stijgen de temperaturen weer. Om een beter beeld te krijgen van het weer in Calpe, Benissa en Moraira neem een kijkje naar de grafieken hieronder.

Average temperatures in Calpe Average water temperatures in Calpe, Benissa and Moraira

Gemiddelde Percentage Van Zon Aan De Costa Blanca

Je zal voldoende van de zon kunnen genieten wanneer je naar Calpe Benissa of Moraira komt:

Average percent of sunshine in Calpe Average water temperatures in Calpe, Benissa & Moraira

Average water temperature in Costa Blanca

Gemiddelde Watertemperatuur Aan De Costa Blanca!

Average water temperatures in Calpe, Benissa & Moraira

Het Beste Van Onze Winterverblijven

Dankzij de prijzen tijdens het laagseizoen kunnen wij een breed aanbod aan prachtige appartementen, villa’s en penthouses aanbieden in Calpe, Benissa en Moraira. Je kan waarschijnlijk niet altijd genieten van het zwembad tijdens de wintermaanden, je kunt nog steeds verliefd worden op de roosgekleurde zonsondergangen, inspirerende zeezichten, en charmante terrasjes voor een heerlijk glaasje wijn ’s avonds.

De woningen door ons uitgekozen beschikken over uitstekende voorzieningen en gezellige inrichting – waardoor ze een dromerige tweede thuis vormen. Denk na, het is winter, hoe dicht je bij de restaurants en bars die veel rustiger zullen zijn dan tijdens de zomermaanden wilt zijn.

Wat je ook maar nodig hebt, Costa CarpeDiem zal de donkere maanden weer helder maken…