Costa CarpeDiem "Limited Edition"

Penthouses met een subliem uitzicht op de zonsondergang… goed uitgeruste villa’s met glinsterende zwembaden… luxueuze appartementen met ruime al-fresco plaats.

LUXUEUZE HUURACCOMODATIES IN CALPE BENISSA EN MORAIRA

Penthouses met een subliem uitzicht op de zonsondergang… goed uitgeruste villa’s met glinsterende zwembaden… luxueuze appartementen met ruime al-fresco plaats.
Wij van Costa CarpeDiem, willen je een vakantie aanbieden die je verdient. Onze luxueuze verzameling aan accommodaties in Calpe, Benissa, en Moraira verwelkomt geïnspireerd leven in jouw wereld.

LUXUEUZE HUURACCOMODATIES IN CALPE BENISSA EN MORAIRA

WAAROM JE VAN ONZE LUXUEUZE SELECTIE ZAL HOUDEN?

Wij hebben de meest exclusieve eigendommen voor vakantieverhuur in Spanje zorgvuldig uitgekozen. Elke eigendom werd gekozen wegens:

  • Hun ongeëvenaarde locatie; in de beslotenheid van de heuvels of gebouwd aan het strand.
  • Hun bijzondere voorzieningen; van zwembaden die je uitnodigen om een duik te nemen tot een buitengewone stijl.
  • Hun nabijheid van hoogtepunten uit de omgeving; van paddleboarden ’s morgens tot overheerlijk dineren ’s avonds.

LUXUEUZE ACTIVITEITEN AAN DE COSTA BLANCA

Speel een spelletje golf op een van de wereldbefaamde golfbanen, breng de middag door met een cocktail op een catamaran zeilend over de blauwe oceaan, or ga lekker winkelen op een van de gezellige marktjes. The stranden rond Calpe, Benissa en Moraira vormen een uitstekende bestemming voor zij die van de oceaan houden dankzij een uitgebreide aanbieding aan watersporten van kajakken tot windsurfen.

Zij die liever op het droge blijven, beschikken over een ruime keuze aan activiteiten. Van golfen tot fietsen, lange weelderige wandelingen in de open natuur, en verfijnde nachten in de stad – heerlijk tafelen onder de sterrenhemel. Het goede leven kan je het best beleven in Calpe, Benissa en Moraira.


EEN SELECTIE VAN ONZE BESTE VERBLIJFPLAATSEN

Klik op één van de beelden hieronder en ontdek meer over de perfecte plaatsen om te verblijven in Spanje die wij speciaal hebben uitgekozen. Families en natuurliefhebbers die zoeken naar kalmte en privacy zullen onze selectie aan villa’s en appartementen kunnen waarderen. Zij die zoeken naar een eigen toevluchtsoord in het midden van de actie zullen tevreden zijn met onze hoogwaardige appartementen.

LUXUEUZE EN HOOGSTAANDE APPARTEMENTEN & PENTHOUSES:

Luxury and High Standing Apartments in Calpe, Benissa & Moraira

LUXUEUZE EN HOOGSTAANDE VILLA’S:

Luxury and High Standing Villas in Calpe, Benissa & Moraira